Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Δυσκολεύουν τα πράγματα στην Παραβόλα

Ορατοί από το Αγρίνιο είναι οι καπνοί από την δασική πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί μεταξύ Αφράτου και Παραβόλας και καίει ανεξέλεγκτα μέχρι αυτήν την ώρα...


Παρά τις προσπάθειες των επίγειων δυνάμεων της Πυροσβεστικής αλλά και των εναέριων, αφού έγιναν ρίψεις από δυο Πετζετέλ και ένα Canadair, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από βορειοδυτικές κατευθύνσεις εξαπλώνουν το μέτωπο μεταξύ Παραβόλας, Αφράτου και Περιστερίου.
Υπάρχει φόβος για το δάσος της Παραβόλας, ενώ ενισχύσεις στην Π.Υ. του νομού, έχουν φτάσει και από άλλους νομούς.
Στην πυρόσβεση συνδράμουν και υπηρεσίες του δήμου Αγρινίου με δυο βυτία, ενώ η κατάσταση χαρακτηρίζεται πολύ δύσκολη εξαιτίας των ανέμων και του δύσβατου της περιοχής.

Προς το παρόν δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές και κύριο μέλημα των πυροσβεστών είναι οι φλόγες να μην προσεγγίσουν σε κατοικίες, αποθήκες κλπ
Όλα δείχνουν πως οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες για την εξέλιξη της φωτιάς και η κατάσβεση της θα χρειαστεί αρκετές ωρες.
  πηγή:  agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.