Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ταξίδευαν «φορτωμένοι»

Συνελήφθησαν, σήμερα στις 18:50, στο λιμάνι του Πειραιά, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου...
δύο αλλοδαποί, ένας 27χρονος και μια 20χρονη, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 2.040 γραμμαρίων.
 Συγκεκριμένα, η πλαστική συσκευασία ήταν επιμελώς κρυμμένη στη μηχανή του αυτοκινήτου και αεροστεγώς συσκευασμένη, ενώ κατά τον εντοπισμό της, ο 27χρονος προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη προβάλλοντας αντίσταση στα στελέχη Λ.Σ.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πειραιά, ενώ η ναρκωτική ουσία και το Ι.Χ.Ε. όχημα κατασχέθηκαν.
Πηγή:tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.