Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ,ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΦΕΝΟΜΕΝΟ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: Ο ΧΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΧΙΣΤΙΚΕ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ Η ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΣΤΟΝ ΚΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ 80'S ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ,ΣΤΟ CAPONSO ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 3 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΟΙ,ΠΙΓΕΝΟΝ ΤΑΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΥΜΗΖΕ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ ΤΟ ORO ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΑΥΦΟΝΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΘΑΜΩΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΟΛΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΧΙΣΑΝ ΤΟ ΧΟΡΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΒΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ Η ΚΗΝΙΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΕΣΘΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ-ΧΟΡΟ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ....

ΤΑ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.......!!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.