Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Θα σουβλίσουμε με λιακάδα – Κρύο και καταιγίδες ως την Μ.Πέμπτη

Σε λίγες ώρες αναμένονται καταιγίδες, αρχικά στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, ενώ θα σημειωθούν πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά με τη θερμοκρασία να υποχωρεί αισθητά.
 Τη Μεγάλη Τρίτη οι λίγες νεφώσεις τοπικά θα είναι αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και τη Κρήτη με τοπικές βροχές. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά οπότε θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
 Τη Μεγάλη Τέταρτη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και τη Κρήτη με τοπικές βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά οπότε θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα δυτικά.
 
Τη Μεγάλη Πέμπτη αναμένεται μικρή βελτίωση του καιρού, με τις νεφώσεις να είναι πιο αραιές και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
 
Τη Μεγάλη Παρασκευή, ο καιρός θα ακολουθήσει το κλίμα της ημέρας, με νεφώσεις, αλλά και λίγη ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου.
 
Το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος, ενώ αργότερα αναμένονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.
 
Το πρωί της Κυριακής του Πάσχα οι μετεωρολόγοι περιμένουν λιακάδα και άνοδο της θερμοκρασίας στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
πηγη:amaliada-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.