Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Μυστήριο ο θάνατος του σχεδιαστή Τίμη Παρίση

Νεκρός βρέθηκε πριν από λίγη ώρα μέσα στο διαμέρισμά του επί της Πατησίων 148, ο σχεδιαστής Τίμης Παρίσης...Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σχεδιαστής δεν έφερε σημάδια από μαχαίρι, ενώ ο θάνατος του, βάσει της ιατροδικαστικής έρευνας, υπολογίζεται ότι επήλθε μεταξύ 23:00 με 3:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης , ενώ μυστήριο καλύπτει τα αίτια του θανάτου του. Τον γνωστό σχεδιαστή βρήκε νεκρό το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης μέσα στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας, ένας πολύ στενός του συνεργάτης.

Η είδηση για την απώλεια του, έπεσε σαν βόμβα στο χώρο της σόου μπιζ. Οι δικοί του άνθρωποι, μιλούν για σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα. Ο Τίμης Παρίσης είχε συνεργαστεί με όλους τους έλληνες σχεδιαστές και πολλά γνωστά μοντέλα είχαν περάσει από το ατελιέ του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.