Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΕΠΤΑΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΒΕΓΓΑΛΙΚΟ

Στις 10 και μιση σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» άφησε την τελευταία του πνοή ο επτάχρονος που το βράδυ της Ανάστασης τραυματίστηκε από βεγγαλικό στην Χαλκίδα.Ν Το άτυχο αγόρι είχε ήδη χάσει την όρασή του από το αριστερό του µάτι, και είχε υποστεί...
βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Αναστάσεως σε ενοριακό Ναό της Μητρόπολης Χαλκίδας, ένας 25χρονος εκτόξευσε φωτοβολίδα ναυτικού τύπου συνδεδεμένη με αλεξίπτωτο, η οποία κατέληξε στο χώρο της κύριας εισόδου του ναού, όπου και εξερράγη.
Το επτάχρονο αγόρι, που ήταν στην εκκλησία μαζί με τους γονείς του, τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και το κεφάλι.
Ο 25χρονος συνελήφθη και το πρωί της περασμένης Τρίτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ο οποίος διέταξε την προφυλάκισή του.
Ο 25χρονος κατηγορείται για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, παραβίαση του νόμου περί βεγγαλικών και πρόκληση έκρηξης.
Λίγες ώρες πριν από τον τραυµατισµό του παιδιού στην Εύβοια, δύο άνδρες είχαν σκοτωθεί στη Ρόδο, όταν εξερράγη ο αυτοσχέδιος µηχανισµός που κατασκεύαζαν. 
Πηγή:fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.