Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΤΟ ΔΑΣΗΛΕΙΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ...

 ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΑΣΗΛΕΙΟ,ΕΓΚΑΤΕΛΕΛΗΜΕΝΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΝΑΙ ΘΑ ΤΕΡΙΑΖΕ ...!!!
Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΘΩΣ Η ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΗΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΒΑΡΑ,ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΗ ΣΑ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΙΖΑΣ,Η ΤΡΑΜΠΑΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 2 ΚΟΥΝΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ,ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΥΜΟ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΦΕΝΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....ΥΛΗΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ...........ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΗΔΕΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ .
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ...

1 σχόλιο:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.