Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Δύο Αφγανοί ομολόγησαν το φόνο του Μανώλη Καντάρη.Την βιντεοκάμερα που άρπαξαν από τον 44χρονο οικογενειάρχη την πούλησαν στο Μοναστηράκι για 120 ευρώ.

Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο άτυχος 44χρονος
Δύο νεαροί Αφγανοί έχουν συλληφθεί ως δράστες της δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δυο Αφγανοί προσήχθησαν κατά τη διάρκεια «επιχείρησης - σκούπας» στο κέντρο της Αθήνας μαζί με άλλα 49 άτομα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ασφάλειας Αττικής οι δράστες ομολόγησαν την πράξη τους με λεπτομέρειες.

Ο 44χρονος Μανώλης Καντάρης, δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 10 Μαϊου, κοντά στο σπίτι του στην συμβολή των οδών Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου, απο τρεις ληστές οι οποίοι του έκλεψαν μια βιντεοκάμερα.

Ο Μανώλης Καντάρης, κατευθυνόταν σε πάρκινγκ της οδού Ιουλιανού για να πάρει το αυτοκίνητό του και να μεταφέρει την έγκυο γυναίκα του στο μαιευτήριο.

Με τη βιντεοκάμερα, ο άτυχος πατέρας σκόπευε να απαθανατίσει τις πρώτες στιγμές του νεογέννητου παιδιού του

Την ίδια ώρα, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας της οδού Ηπείρου 31 η 37χρονη σύζυγός του μαζί με τη μητέρα της τον περίμεναν για να πάνε στο μαιευτήριο. Είδαν πως αργούσε και για να είναι έτοιμες κατέβηκαν στο δρόμο, όπου αντίκρισαν τον Μανώλη μέσα σε λίμνη αίματος.

Κίνητρο της δολοφονίας, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, ήταν η ληστεία ενώ την βιντεοκάμερα που άρπαξαν από τον 44χρονο οικογενειάρχη την πούλησαν στο Μοναστηράκι αντί 120 ευρώ.

Οι δυο αλλοδαποί θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα.
πηγή :ΤΑ ΝΕΑ

1 σχόλιο:

  1. Ε,και χαθηκε ανετια μια ΖΩΗ.Και τα παπαγαλακια των μ.μ.ε μας λεγαν για ακροδεξιους ρατσιστες.Τοσα χρονια τα πανεπιστημια ειναι ανδρο των απανταχου δολοφονων με μολοτωφ,και καποιοι λενε για ΑΣΗΛΟ.Να τους χαιρεσται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.