Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ:ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΩΤΗΡΑ....ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ...!!!

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...!!!
ΜΕ ΠΥΠΗ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΘΕΙΚΑ ΧΤΕΣ ΟΤΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΣΗΡΘΑΝ  ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΕΣΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΟΡΤΑ,
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΗ Η ΛΕΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΥΛΩΝ.

ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΟΠΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑΜΕ,ΚΟΙΝΟΝΙΣΑΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΕΝΩΘΕΙΚΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ,ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΜΕ,ΑΠΟΧΕΡΕΤΗΣΑΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΕΝ ΔΥΣΤΑΣΑΝ ΝΑ ΒΕΒΙΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ...!!!

ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΡΙΚΤΗ ΛΥΣΤΕΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΥΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΝΓΚΤΑ,ΕΤΣΙ ΩΠΟΣ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ,ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΛΥΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ,ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗΣ ΔΥΣΤΗΧΟΣ...!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: pentalofonews@gmail.com

3 σχόλια:

  1. Εδω σκοτωνουν για 40 ευρω την εκλησια θ'αφηναν.Ακουσα πως ληστεψανε και της γουριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετσι που μας καταντησανε σιγα μην δεν φτανανε στο σημειο να κλεψουνε την εκλησια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.