Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΕΚΑΝΕ ΒΑΠΟΡΑΚΙ ΤΟ ΜΟΛΙΣ 2 ΕΤΩΝ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ


Φωτό αρχείουΣτο εσώρουχο, του μόλις δυο ετών παιδιού της, έκρυψε ποσότητα ηρωίνης και χασίς μια νεαρή μητέρα στο Μεσολόγγι.
Όμως ούτε ή ίδια αλλά ούτε και ο διακινητής γλύτωσαν από την τσιμπίδα της ασφάλειας, η όποια αξιοποιώντας πληροφορίες έφτασε μέχρι το σπίτι ενός 55 χρόνου που διακινούσε τα ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της παρακολούθησης του σπιτιού, είδαν να βγαίνει από εκεί η νεαρή γυναίκα, την όποια έλεγξαν χωρίς να βρουν πάνω της τίποτα. Επειδή όμως ήταν σίγουροι ότι δεν είναι αθώα έκαναν έλεγχο και στο παιδί, για να ανατριχιάσουν όταν βρήκαν τα ναρκωτικά κρυμμένα στο εσώρουχό του. Στη συνέχεια έκαναν έλεγχο και στο σπίτι του 55χρονου όπου βρήκαν 3 κιλά χασίς, μικροποσότητες ηρωίνης, ζυγαριά ακριβείας και άλλα σύνεργα.
Το σοκαριστικό  ήταν ότι η νεαρή γυναίκα προκειμένου να προμηθευτεί τα ναρκωτικά, δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει το παιδί της, το οποίο αναγκαστικά μπήκε στη διαδικασία του αστυνομικού ελέγχου. Όσο  προσεκτικός και  να ήταν αυτός ο έλεγχος δεν παύει να αποτελεί τραυματισμό στην ψυχούλα ενός μωρού παιδιού, που χωρίς να το θέλει έγινε μέρος μιας παράνομης πράξης.
πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.