Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ήρθαν,το πήραν και έφυγαν...

πηγή:www.misogipedo.blogspot.com


Η Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2011. Πήγε στο "Γουέμπλεϊ". έπαιξε το δικό της διατημικό ποδόσφαιρο και επικράτησε με άνεση 3-1 της λίγης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το σκορ άνοιξε ο Πέδρο και ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 ο Ρούνεϊ που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι "μπλαουγκράνα" δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα στους "κόκκινους διαβόλους" να πιστέψουν σε κάτι καλό και με τα σουτ του Μέσι και Βίγια οι Καταλανοί κατέκτησαν για τέταρτη φορά το τρόπαιο με τα...μεγάλα αυτιά.

Για άλλη μια φορά η Μπαρτσελόνα του Μέσι, του Τσάβι, του Ινιέστα και του Βίγια απέδειξε πως καμία ομάδα δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει, έκανε ότι ήθελε και την Μάντσεστερ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και πλέον απολαμβάνει την επιτυχία του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Vamos Barcelona...Champeones Champions League 2010-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.