Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Yπάρχει κρυφό μήνυμα στο facebook;Δες την απάντηση

Το "μυστικό" κρύβεται στην αρχική σελίδα κατά την εισαγωγή στο σύστημα


Όλοι γνωρίζουμε την αρχική σελίδα μέσω της οποίας συνδεόμαστε με το facebook. Πολλά ανθρωπάκια σε διάφορες θέσεις και το γνωστό μήνυμα "facebook helps you connect and share with the people in yous life" μας υποδέχονται. Είναι όμως τυχαία η διάταξη των κίτρινων σημείων;Σύμφωνα με μία έρευνα, πίσω από την φαινομενικά αθώα αρχική σελίδα του Facebook κρύβεται ένα μήνυμα που μόνο το υποσυνείδητο του ανθρωπίνου εγκεφάλου μπορεί να επεξεργαστεί και να αφομοιώσει χωρίς την έγκριση του ατόμου.
Έτσι λοιπόν αν κάποιος χρήστης ενώσει τα κίτρινα σημεία που βρίσκονται στο χάρτη της αρχικής σελίδας του δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης θα δει οτι σχηματίζουν τη λέξη Sex πράγμα που μας δείχνει τον απώτερο σκοπό της δημιουργίας του και γιατί ίσως όλο και περισσότεροι χρήστες θέλουν να γίνουν μέλη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.