Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Έκρυβαν το χασίς σε νηπιαγωγείο!


Eίναι γνωστό ότι οι διακινητές ναρκωτικών σκέφτονται ό,τι πιο απίθανο σημείο προκειμένου να κρύψουν το παράνομο εμπόρευμά τους. Έτσι και στη Λάρισα τα δυο «βαποράκια» προσπάθησαν να ξεγελάσουν  τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν γίνει «σκιά» τους και τους ακολουθούσαν στους δρόμους της πόλης για να εντοπίσουν την κρυψώνα τους και να τους πιάσουν επ’ αυτοφώρω όταν θα έκαναν το αλισβερίσι.

Δεν περίμεναν όμως ότι αυτή θα ήταν μέσα σε ένα… νηπιαγωγείο. Μόλις βγήκαν από το κτίριο  λοιπόν και ήταν «φορτωμένοι» με χασίς  το οποίο προφανώς έκρυβαν δίπλα σε πολλά αθώα παιδιά που έπαιζαν καθημερινά οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν. Βρήκαν πάνω τους 639,6 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης που, όπως αποδείχθηκε δεν είχε πέσει στην παιδική αντίληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.