Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση των δολοφονιών των δύο αστυνομικών στου Ρέντη

Τι ανακοίνωσε η Αστυνομία:


Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται δύο από τους φερόμενους ως δράστες της συμπλοκής στου Ρέντη, την 1η Μαρτίου 2011, στην οποία έχασαν τη ζωή τους δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.
Όπως ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας, στην αιματηρή συμπλοκή πήραν μέρος τέσσερα άτομα -ομογενείς από τη Ρωσία, εκ των οποίων συνελήφθησαν ένας 36χρονος και ένας 28χρονος, ενώ οι άλλοι δύο διαφεύγουν και πιθανολογείται ότι βρίσκονται στο εξωτερικό.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι η συμμορία που ενεπλάκη στο μακελειό, αποτελούνταν από έξι άτομα και συγκεκριμένα από τους τέσσερις ομογενείς, που ήταν στο κλεμμένο αυτοκίνητο, το οποίο καταδίωκαν οι αστυνομικοί και δύο Έλληνες συνεργούς τους.
Οι τέσσερις ομογενείς διέπραξαν την ένοπλη ληστεία στο περίπτερο στο Μενίδι, από όπου και ξεκίνησαν τα δραματικά γεγονότα, ενώ οι δύο Έλληνες ήταν τσιλιαδόροι και δεν τους ακολούθησαν.
Ωστόσο, ο ένας από τους δύο μετέβη, μετά τη συμπλοκή, στο Μοσχάτο και τους παρέλαβε από σημείο κοντά στο εγκαταλελειμμένο όχημα, που είχαν χρησιμοποιήσει.
Οι δύο Έλληνες συνελήφθησαν, όπως και δύο αλλοδαποί που είχαν κλέψει αυτοκίνητα από έκθεση στη Νέα Ερυθραία στις 17 Ιανουαρίου, ένα από τα οποία είχαν δώσει στους δράστες της ληστείας και της συμπλοκής.
Επίσης, από τους προσαχθέντες, συνελήφθησαν πέντε ακόμα άτομα, ημεδαποί και αλλοδαποί, για παραβάσεις του Νόμου περί όπλων και ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν το απόγευμα στον Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.