Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ολοκληρώνεται η συγκέντρωση χρημάτων για το Αρχαίο Θέατρο της Καλυδώνας

Φωτ. αρχείουΤο «Διάζωμα» διοργανώνει την Κυριακή εκδήλωση σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς

Φωτ. αρχείου

Ολοκληρώνεται η προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για το Αρχαίο Θέατρο της Καλυδώνας στο Ευηνοχώρι της Αιτωλοακαρνανίας. Η πρωτοβουλία ανήκει στο σωματείο Διάζωμα και σε αυτή συμμετέχουν οι τοπικοί φορείς.
Στο πλαίσιο αυτό αυτή την Κυριακή 29 Μαΐου διοργανώνεται εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κοινοτικό κατάστημα Ευηνοχωρίου στις 11:00 π.μ. με σκοπό την ολοκλήρωση της προσπάθειας συγκέντρωσης χρημάτων για την ανασκαφή του Αρχαίου Θεάτρου Καλυδώνας μέσω του «κουμπαρά»  του Διαζώματος.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου και οι σύλλογοι Αρχαία Καλυδώνα, Άγιος Ιωάννης Ευηνοχωρίου, Ιστορική – Αρχαιολογική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδας, Σύλλογος Εργοληπτών Επαρχίας Μεσολογγίου και ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.