Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Η ΗΡΩΙΝΗ ΚΥΛΑΕΙ ΑΦΘΩΝΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ....

Συνελήφθη την 26-5-2011 στο Αιτωλικό από αστυνομικούς του Τ.Α. Μεσολογγίου 49χρονος ημεδαπός, κάτοικος Μεσολογγίου, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα σε γενόμενο έλεγχο ο 49χρονος βρέθηκε να κατέχει μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ηρωίνη 0,8 γρ. μικτού βάρους. Η ανευρεθείσα ποσότητα ηρωίνης κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς με την εις βάρος σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κών Μεσολογγίου.
Συνελήφθη την 01:00 ώρα της 27-5-2011 σε παραλιακή περιοχή του Μεσολογγίου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. – Α.Δ. Αιτωλίας 37χρονος ημεδαπός, κάτοικος Μεσολογγίου για παράβαση νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα σε γενόμενο έλεγχο ο 37χρονος βρέθηκε να κατέχει τρείς νάιλον αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη μικτού βάρους 6,7 γρ. συνολικά, μια αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε φυτικά αποσπάσματα ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 0,7 γρ. και μια νάιλον συσκευασία που περιείχε οκτώ δίσκια χρήματος ροζ με την ένδειξη Q, δυόμιση δίσκια χρώματος λευκού με τις ενδείξεις Ε και Ν και ένα δίσκιο χρώματος λευκού με την ονομασία LONALGAL με ενδείξεις 0.8 L. Η ανευρεθείσα ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κων Μεσολογγίου.
Συνελήφθη την 11:15 ώρα της 28-5-2011 και ώρα 01:00 στο 5ο χλμ Ν. Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τ.Α. Μεσολογγίου 28χρονος ημεδαπός, κάτοικος Αθηνών για παράβαση Νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα σε γενόμενο έλεγχο ο 28χρονος βρέθηκε να κατέχει τριάντα δίσκια VULBEGAL και τριάντα ένα δίσκια HIPNOSEDON χωρίς συνταγή γιατρού. Η ανευρεθείσα ποσότητα δισκίων κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτ/κων Μεσολογγίου.
Πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.