Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Πάμε για μπάλα...



  Γράφει ο Γιάννης Μοίρας


        Ποιος θα περίμενε στις μέρες τις οποίες ζούμε ότι κάποιος θα ξεχνούσε έστω και προσωρινά το facebook, θα άφηνε πίσω του τον καφέ του και τα προβλήματα που τον ταλανίζουν καθημερινά για να αναπολήσει με νοσταλγία τις στιγμές που έζησε στο παρελθόν στα παιδικά χρόνια. Οι λεγόμενες παιδικές αναμνήσεις που λίγο πολύ όλοι μας συχνά πυκνά ανατρέχουμε στην σκέψη μας.
Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει την επαφή που είχε το πρόσφατο άρθρο του Θανάση Μπίκα "Πάμε για μπάλα;" με τους επισκέπτες του blog μας, αφού ο μεγάλος αριθμός επισκεψιμότητας στο άρθρο αυτό εκδηλώνει την ανάγκη που έχει ο κόσμος να γυρίζει πίσω στα παλιά και να θυμάται τα αξέχαστα χρόνια στους δρόμους του χωριού. Συγκεκριμένα, το άρθρο είχε 7.200!!! επισκέψεις έως τώρα με τον 20χρονο Θανάση Μπίκα πολύ εύστοχα να "αγγίζει" τους επισκέπτες, φτιάχνοντας και θυμίζοντάς τους εικόνες αλλά και στιγμές από το παρελθόν. Εκείνα τα χρόνια όπου ο κόσμος ήταν αγαπημένος, μοιράζονταν τα προβλήματα παρέα όλοι μαζί και ζούσαν σε ένα κόσμο πλασμένο από αγάπη, διάθεση και αλληλεγγύη.
 Δεν θέλω να επαινώ συνέχεια τον ξάδερφό μου και συνεργάτη μου στο blog, αλλά η δουλειά του από μόνη της φανερώνει το ταλέντο του. Συνέχεια ως διαχειριστής του blog δέχομαι κολακευτικά σχόλια προς το πρόσωπο του εκκολαπτόμενου δημοσιογράφου που με το προσεγμένο γράψιμο έχει εντυπωσιάσει τους πάντες!
Ξέρουμε την αγάπη του που έχει για το ποδόσφαιρο από μικρό παιδί κι από ότι φαίνεται πρόκειται να κάνει το χόμπι του...επάγγελμα. Αυτό το διαβεβαιώνει το γεγονός ότι ήδη γράφει σε διάφορα sites και blogs και ανά σταδιακά χρονικά διαστήματα θα αναρτεί ανάλογα άρθρα όπως το προηγούμενο που γνώρισε απίστευτη επίτυχια.
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο ερώτημα και τίτλο του πρόσφατου άρθρου "Πάμε για μπάλα". Λοιπόν ετοιμαστείτε πάμε για μπάλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.