Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Κρήτη: Ζητούν άδεια για gay γάμους!


Ένα τουριστικό γραφείο με έδρα το Λουξεμβούργο έχει σκοπό να βάλει την Χερσόνησο Ηρακλείου στα χνάρια της... Τήλου! Ο ιδιοκτήτης του γραφείου έχει καταγωγή από την Κρήτη και μαζί με την Βρετανίδα σύζυγό του μετακόμισαν στο νησί, όπου προσπαθούν να επεκτείνουν την επιχείρησή τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Χερσονήσου, Ζαχαρία Δοξαστάκη στο Ράδιο Κρήτη, το ζευγάρι έχει ήδη καταθέσει αίτηση για να μπορούν να τελούν γάμους και μεταξύ ομοφυλόφιλων έτσι ώστε να οργανώνουν θεματικά ταξίδια στο νησί.

Πολύ προσεκτικά εξετάζει την περίπτωση ο δήμαρχος, την οποία χαρακτηρίζει "πρόκληση", ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ένα άτυπο δημοψήφισμα, προκειμένου για το θέμα αυτό να τοποθετηθεί η τοπική κοινωνία, η Εκκλησία, και άλλοι φορείς, πλην του δημοτικού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.