Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Εξιχνίαση υπόθεσης παιδικής πορνογραφίας-Δεκαπεντάχρονος μεταξύ των συλληφθέντων

http://www.infoblog.gr/wp-content/uploads/2011/03/pc.jpgΔεκαπεντάχρονος ανήλικος είναι μεταξύ άλλων κατηγορούμενος για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας, μέσω διαδικτύου. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε απο το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής, που συνέλαβε επτά άτομα και συγκεκριμένα έξι Ελληνες και έναν αλλοδαπό, υπήκοο Πολωνίας, στην Αθήνα και στην Εύβοια για πορνογραφία μέσω διαδικτύου.
Οι συλλήψεις έγιναν μετά απο....
επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού της αστυνομίας, για την πάταξη του φαινομένου και αφού ταυτοποιήθηκαν ψηφιακά οι επτά χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι είχαν διακινήσει σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.
πηγή:eglhmatikothta.gr
Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους, κατασχέθηκαν 12 σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα μόντεμ, τα οποία ερευνώνται στη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις Εισαγγελίες Πρωτοδικών Αθηνών και Εύβοιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.