Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΚΑΤΑΝΤΙΣΕ ΑΗΔΙΑ ....Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ....!!!!

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ,ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΑΝΕΡΑ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΕΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΙΚΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ BLOG ΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ,ΕΧΕΙ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ...!!!
ΟΛΟ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ....ΟΛΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΠΟΝΤΕΣ....!!!

ΒΑΛΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ..!!!

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ???

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΑΚΙΑΣ???

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ...!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΥΜΕΡΩΣΗ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΝΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.


 ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...!!!
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ...!!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...


ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ...!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ....!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΙΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ...!!!
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ  ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ  ΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ...!!!!

ΤΡΑΒΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΕΔΩ,ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣΔΙΠΟΤΕ....!!!!

3 σχόλια:

  1. Κύριε διαχειριστά, ξέφυγες λίγακι. Τυχαία μπήκα στο blog από το google και έκανα μια - δυο παρατηρήσεις. Μην βλέπεις εχθρούς, επειδή έλαβες ένα- δυο σχόλια. Απλά, κάνουν μπαμ κάποια πράγματα. Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΤΥΓΟΡΟΥΝ,ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΙΣΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ,ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΒΟΕΙΘΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφηστε τους να κατηγορανε ε και.Αμα ειχαν α....θα τα λεγαν επωνημα.Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια λενε στο χωριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.