Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Άιτωλοακαρνανία: Ο πελάτης για την αγορά ηρωϊνης ήταν αστυνομικός

Κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα σκληρών ναρκωτικών 

 

 

Ενας Αλβανός, κάτοικος Αμπελοκήπων Αττικής, συνελήφθη στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, για παράνομη μεταφορά και πώληση ναρκωτικών, από αστυνομικούς της ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που οργανώθηκε μετά από πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών, ο δράστης συνελήφθη να παραδίδει σε αστυνομικό, οποίος εμφανίστηκε σαν υποψήφιος αγοραστής, μία συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 102,30 γραμμαρίων και τρεις συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 31 γραμμαρίων, αντί του χρηματικού ποσού των 3.800 ευρώ.
Ο δράστης πήγε με το επιβατικό του αυτοκίνητο στο σημείο όπου ειχε συμφωνηθεί να γίνει η αγοραπωλησία, και εκεί συνελήφθη, μετά την παραλαβή των χρημάτων από τον αστυνομικό.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Άρτας, ενώ τα ναρκωτικά, το αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας, το οποίο διενεργεί την προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.