Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Τρίκορφο:Χτυπούν πένθιμα αύριο τα 400 σήμαντρα και οι 62 καμπάνες για το μνημόνιο..

Τρίκορφο:Χτυπούν πένθιμα αύριο τα 400 σήμαντρα και οι 62 καμπάνες για το μνημόνιο.. Μουλατσιώτης:"Θρήνος ας γίνει σε όλη την Ελλάδα μας"Μουλατσιώτης:"Θρήνος ας γίνει σε όλη την Ελλάδα μας"Πένθιμα θα χτυπήσουν αύριο τα 400 σήμαντρα και οι 62 καμπάνες της Ιεράς Μονής Τρικόρφου Φωκίδας. Ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης σε ανακοίνωσή του στο gerontasnektarios.blogspot.com αναφέρει:"Να κτυπήσουν αύριο 12/2/2012 πένθιμα τις καμπάνες πολλοί κληρικοί της Ελλάδος από 3:15-3:30 μ.μ. σε ένδειξη διαμαρτυρίας ότι κάτι πεθαίνει στην Ελλάδα και αυτό είναι η πατρίδα μας.Το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς, το ίδιο να κάνουν όλοι οι κληρικοί μας. Χάνουμε την πατρίδα μας. Θρήνος ας γίνει σε όλη την Ελλάδα μας.
Στην Ιερά Μονή στο Τρίκορφο Φωκίδος θα χτυπήσει όλο το καμπαναριό με τα 400 σήμαντρα και τις 62 καμπάνες.
Αρχιμ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης
Τρίκορφο Φωκίδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.