Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανήλικων διαρρηκτών στο Αιτωλικό



Εξιχνιάστηκε άμεσα, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, κλοπή – διάρρηξη καταστήματος η οποία είχε συμβεί πριν δυο μέρες στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ηλικίας 19, 17, 17 και 16 ετών για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία. Ειδικότερα  προχθές (23-2-2012) πολύ νωρίς το πρωί, στο Αιτωλικό, οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν ιχθυοπωλείο 43χρονου ημεδαπού σπάζοντας την βιτρίνα του καταστήματος και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ.
Από την αστυνομική έρευνα που ενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού προέκυψε ότι δράστες της κλοπής είναι οι τέσσερις ημεδαποί.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών  Μεσολογγίου.
πηγή:AerasNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.