Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Δυτ. Ελλάδα: Μεγάλη επιχείρηση-"σκούπα" της Αστυνομίας - 47 συλλήψεις

Δυτ. Ελλάδα: Μεγάλη επιχείρηση-"σκούπα" της Αστυνομίας - 47 συλλήψεις Προσήχθησαν πενήντα έξι ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 355 παραβάσεις Προσήχθησαν πενήντα έξι ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά 355 παραβάσεις


:

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, άλλη μία ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, που οργανώθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί και από τις τέσσερις υφιστάμενες Αστυνομικές Διευθύνσεις (Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας). Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, ελέχθησαν συνολικά χίλια τετρακόσια είκοσι ένα άτομα, εννιακόσια εβδομήντα οκτώ οχήματα και προσήχθησαν πενήντα έξι άτομα, ενώ συνελήφθησαν σαράντα επτά.
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν τριακόσιες πενήντα πέντε παραβάσεις από τις οποίες οι 246 αφορουσαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμοδίους  Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.
Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν καθότι είναι στοχευμένες και, σύμφωνα με την Αστυνομία, αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και την καταστολή της εγκληματικότητας.
Πηγή:BestNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.