Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Τρεις ληστείες σε μια μέρα και συνελλήφθησαν!

Συνελήφθησαν άμεσα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 23 και 21 ετών (αδέρφια) και σχηματίστηκε δικογραφία σε...
βάρος τους για διάπραξη ληστειών κατά συρροή. Ειδικότερα οι δύο δράστες, ενεργώντας από κοινού, χθες (1-2-2012) το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, πραγματοποίησαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, τρεις ληστείες σε βάρος πεζών, ηλικιωμένων γυναικών, αφαιρώντας τους με χρήση βίας τις προσωπικές τους τσάντες που περιείχαν το χρηματικό ποσό των 470 ευρώ και διάφορα προσωπικά τους έγγραφα.

Για την διερεύνηση των περιστατικών, ενεργήθηκαν συντονισμένες έρευνες από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη των δυο δραστών.Στη κατοχή των συλληφθέντων, οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 380 ευρώ το οποίο απέδωσαν στις παθούσες. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.