Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Αγρίνιο: Τους έκλεψαν μέχρι και τα παπούτσια!

Αγρίνιο: Τους έκλεψαν μέχρι και τα παπούτσια! Tο Σάββατο στα αποδυτήρια του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου ΑγρινίουTο Σάββατο στα αποδυτήρια του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αγρινίου


Νέα κρούσμα θρασύτατης κλοπής το Σάββατο στα αποδυτήρια του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αγρινίου. Άγνωστοι μπήκαν και έκλεψαν πλήθος προσωπικών αντικειμένων από αθλητές των ομάδων Ολυμπιακού Παναιτωλίου και Ηρακλή Αστακού
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές των ομάδων του Ολυμπιακού Παναιτωλίου και του Ηρακλή Αστακού, όταν μετά το τέλος του μεταξύ τους αγώνα, μπήκαν στα αποδυτήρια του ΔΑΚ Αγρινίου. Ένας – ένας άρχισαν να διαπιστώνουν, πως τους είχαν αφαιρεθεί διάφορα προσωπικά αντικείμενα, όπως κινητά, χρυσές αλυσίδες, χρήματα , μέχρι και παπούτσια!
Η κλοπή έγινε προφανώς κατά την διάρκεια του αγώνα, χωρίς κάνεις να καταλάβει κάτι και μάλιστα προκάλεσε την οργή ορισμένων ποδοσφαιριστών, ειδικά ενός νεαρού που μόλις πριν λίγες μέρες είχε αρραβωνιαστεί και του εκλάπη πολύ ακριβή χρυσή αλυσίδα, και που κινήθηκε απειλητικά κατά του φύλακα του σταδίου.
Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως δράστες είναι ρομά, που ζουν δίπλα από το στάδιο και που πολλές φορές κατά το παρελθόν έχουν προβεί σε τέτοιες ενέργειες.

Πηγή: agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.