Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Αγρίνιο: Τα έκανε λαμπόγυαλο ο μεθυσμένος οδηγός- Πήρε μπροσταριά Ι.Χ. και μηχανάκια

Αγρίνιο: Τα έκανε λαμπόγυαλο ο μεθυσμένος οδηγός- Πήρε μπροσταριά Ι.Χ. και μηχανάκια   Τον οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, όπου και κρατείταιΤον οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, όπου και κρατείται



Αναστάτωση και πανικό προκάλεσε μεθυσμένος οδηγός πριν από μια ώρα περίπου στο Καινούργιο, όταν άρχισε να χτυπά αυτοκίνητα και να παρασέρνει δίκυκλα στο κεντρικό δρόμο που συνδέει το Αγρίνιο με το Θέρμο. Όλα συνέβησαν πριν από μια ώρα περίπου όταν το συγκεκριμένο άτομο, που νωρίτερα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και είχε τσακωθεί με άλλους θαμώνες στο καφενείο, βγήκε από το κατάστημα, εισήλθε στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό του και αφού έβαλε μπρος άρχισε να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον κεντρικό δρόμο του χωριού.
Μην έχοντας ουσιαστικά τον έλεγχο του οχήματος, εξαιτίας της μέθης του, άρχισε να εμβολίζει διερχόμενα αυτοκίνητα, ενώ παρέσυρε και ένα δίκυκλο, ο οδηγός του οποίου έχασε την ισορροπία του, έπεσε στην άσφαλτό χωρίς όμως ευτυχώς να τραυματιστεί.
Την ίδια ώρα έντρομοι κάτοικοι της περιοχής πετάγονταν από τα καταστήματα παρακολουθώντας την τρελή πορεία του αυτοκινήτου.  Τελικά ο μεθυσμένος οδηγός άφησε το αυτοκίνητο του, που υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές από τα συνεχή τρακαρίσματα, σε παρκινγκ  super market στο Καινούργιο.
Στο μεταξύ στο χωριό είχανε φτάσει και άνδρες της αστυνομίας που συνέλαβαν τον μεθυσμένο οδηγό, Αλβανικής καταγωγής, οδηγώντας τον στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, όπου και κρατείται.

Πηγή: agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.