Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για κλοπή στο Αιτωλικό

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για κλοπή στο Αιτωλικό Αφαίρεσαν την χρυσή αλυσίδα 71χρονης

Αφαίρεσαν την χρυσή αλυσίδα 71χρονης


Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Αιτωλικό, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, δυο Έλληνες 14 και 13 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα, οι δυο δράστες, ενεργώντας από κοινού, με το πρόσχημα της επαιτείας πλησίασαν μια 71χρονη πεζή, και της αφαίρεσαν μια χρυσή αλυσίδα από το λαιμό της, τα κλειδιά της οικίας της και τράπηκαν σε φυγή.
Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού ενήργησαν άμεσες αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δυο δραστών και τη σύλληψη τους.
Στην κατοχή των συλληφθέντων, οι Αστυνομικοί βρήκαν τόσο την χρυσή αλυσίδα όσο και τα κλειδιά της οικίας της 71χρονης τα οποία αφού κατέσχεσαν της τα απέδωσαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
Πηγή:TheBestNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.