Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....!!!

Στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας του Άρη Αιτωλικού έφυγε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Ηλίας Σαριγιάννης σε ηλικία 54 ετών.
Ο Ηλίας Σαριγιάννης είχε ακολουθήσει τον Άρη Αιτωλικού στη Ναύπακτο, όπου αντιμετώπισε χθες το μεσημέρι και υπό καταρρακτώδη βροχή, το Ναυπακτιακό Αστέρα. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα και αφού η ομάδα του είχε κερδίσει με 3-1, συνεχάρη τους παίκτες του και λίγο πριν βγει από το γήπεδο λιποθύμησε. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Το Αιτωλοακαρνανικό ποδόσφαιρο θρηνεί για το χαμό ενός έντιμου και με ήθος ανθρώπου, που αγαπούσε τον αθλητισμό και τον Άρη Αιτωλικού, περισσότερο και από τη ζωή του.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.