Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Σύσκεψη για την παράνομη υλοτομία

Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν παρατηρηθεί σοβαρές περιπτώσεις λαθροϋλοτομίας στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, ο Γενικός Γραμματέας της...
Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Αποστολόπουλος, συγκαλεί ευρεία σύσκεψη, με τη συμμετοχή των αρμοδίων φορέων, στην πόλη του Μεσολογγίου, την Πέμπτη, 2-2-2012. Αντικείμενο της συνάντησης θα είναι τα άμεσα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, καθώς και ο συντονισμός των ενεργειών των αρμοδίων υπηρεσιών για την πάταξη του φαινομένου της παράνομης υλοτομίας. Εκτός του Γενικού Γραμματέα κ. Αποστολόπουλου, στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο Ειδικός Γραμματέας Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γεώργιος Αμοργιανιώτης, Δήμαρχοι του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και υπηρεσιακοί παράγοντες. Σημειώνεται ότι περιπτώσεις λαθροϋλοτομίας έχουν καταγγελθεί και για την περιοχή της Στροφυλιάς και θα αντιμετωπισθούν αναλόγως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.