Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Αιτωλ/νία: Βρήκαν κλεμμένη αντλία σε μάντρα 49χρονης

Αιτωλ/νία: Βρήκαν κλεμμένη αντλία σε μάντρα 49χρονης Εξαρθρώθηκε σπείρα κυνηγών  μετάλωνΕξαρθρώθηκε σπείρα κυνηγών μετάλων



Στην εξάρθρωση  μιας από τις σπείρες «κυνηγών»  μετάλλου που δρουν στην ευρύτερη  περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας  ίσως οδηγήσει η σύλληψη μιας 49χρονης γυναίκας, στη μάντρα της οποίας ανακάλυψαν οι αστυνομικοί κλοπιμαία από ένα χωράφι.   Αμέσως μόλις καταγγέλθηκε η  κλοπή από τον ιδιοκτήτη του  χωραφιού  στην περιοχή των Καλυβίων, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησαν έρευνες στις μάντρες σιδηρικών που λειτουργούν στο Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές. Σε μια από αυτές, βρήκαν την αντλία άρδευσης που είχε κλαπεί από το χωράφι μαζί με όλα τα παρελκόμενά της, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ!
Σε βάρος της 49χρονης ιδιοκτήτριας που συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Αγρινίου. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν αυτούς που πούλησαν στη μάντρα της την συγκεκριμένη πομώνα, αλλά και για να ανακαλύψουν πού κατέληξαν και τα κλοπιμαία από άλλες κλοπές.

Πηγή: protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.