Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

κάποιοι έχουν ριμάξει τις ελιές στον κάμπο της Αλυζίας


Η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης έχει στρέψει πολλούς συνανθρώπους μας στην καύση ξύλων για θέρμανση του σπιτιού τους. Ως εδώ όλα καλά, έλα όμως που αυτή η μεγάλη ζήτηση σε ξύλα έχει οδηγήσει μερικούς «έξυπνους» να κόβουν τις ελιές. Και αν επρόκειτο για δικές τους ελιές, λες δικές τους είναι ας τις κάνουν ότι θέλουν. Δυστυχώς όμως πρόκειται για ελιές ξένες, για ελιές ανθρώπων που πάνε στο χωράφι τους και δεν τις αναγνωρίζουν μιας και έχει μείνει μόνο ένα μικρό κομμάτι του κορμού! Κάποιοι που περιδιαβαίνουν το κάμπο της Αλυζίας με θλίψη αναφέρουν, «που έχουμε φτάσει, να ρημάζουμε το ευλογημένο αυτό δέντρο». Τι να πει κανείς...., σημεία των καιρών.
mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.