Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Έρχεται το καλοκαίρι το νέο λειτουργικό της Apple!

H Apple, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι την νέα έκδοση του Mac OS που θα ονομάζεται Mountain Lion. Η εταιρία μόλις τον Ιούλιο κυκλοφόρησε την έκδοση Lion του Mac OS και όπως όλα δείχνουν με αυτή την κίνηση της, ηεταιρίασκοπεύει κάθε χρόνο να κυκλοφορεί από μία νέα έκδοση του λειτουργικού της συστήματος για Mac όπως κάνει τόσο καιρό για τις iOS συσκευές της.

Έτσι λοιπόν το Mountain Lion αναμένεται να έχει πολλά νέα χαρακτηριστικά που θα είναι συμβατά με τις iOS συσκευές όπως το iCloud, το iMessage, το Notification Center, το AirPlay, τα Reminders, καθώς και νέα εργαλεία ασφαλείας του υπολογιστή από τους ιούς και τα κακόβουλα προγράμματα.

Η Apple για την ώρα δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Mountain Lion όμως πολύ σύντομα περιμένουμε να μάθουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.