Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Αχάριστοι οι Αγρινιώτες, γράφει ο Σεφτελής


Τη δική του άποψη για τον Άγγελο Χαριστέα και τους αγρινιώτες καταθέτει στη στήλη του στο ΕΘΝΟΣΠΟΡ ο αθλητικογράφος Στράτος Σεφτελής. Και όπως προκύπτει δεν είναι καθόλου κολακευτική για τους αγρινιώτες. Μάλιστα κατά τον κ. Σεφτελή «το Αγρίνιο θα έπρεπε να θεωρεί τιμή που επέλεξε την πόλη αυτή για να κλείσει την καριέρα του ο Άγγελος Χαριστέας».Αναλυτικά το άρθρο:
Ο Χαριστέας και οι… αχάριστοι!
Το Αγρίνιο έχει ένα καμάρι: τον Παναιτωλικό! Δεκαετίες τώρα, η πόλη είναι δεμένη με την ομάδα. Και όλη η γύρω περιοχή. Εκεί ακριβώς βρίσκεται η εξήγηση για την ακραία αντίδραση του κόσμου στη νέα ήττα της ομάδας. Αυτή η τέταρτη σερί ήττα προσγείωσε ανώμαλα όλους στο Αγρίνιο. Και αντιλήφθηκαν αυτό που έπρεπε να ήξεραν από το περασμένο καλοκαίρι: πως η επάνοδος της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία, ύστερα από 32 χρόνια, από μόνη της ήταν μια τεράστια υπέρβαση. Και απλά και μόνο η παραμονή θα ήταν νέα μεγάλη επιτυχία.
Ομως, δεν έκαναν αυτή την απλή σκέψη, που θα τους βοηθούσε να σκέφτονται πιο ψύχραιμα (άρα και πιο ώριμα). Αντ’ αυτής, έβαλαν κάτω το ρόστερ με τα αρκετά λαμπρά ονόματα και? «φύγαμε για Γιουρόπα Λιγκ»!
Φυσικά δεν είναι έτσι τα πράγματα με την μπάλα, που τιμωρεί σκληρά όσους κάνουν στα καφενεία ασκήσεις επί χάρτου και βγάζουν πρωταθλητές και υποβιβαζόμενους. Ετσι, έφτασαν στην ακραία συμπεριφορά, σαν την προχθεσινή. Οπου η οργή ξέσπασε επί δικαίους και αδίκους. Ακόμη και κατά του Χαριστέα.
Ενός παίχτη με τεράστια προσωπικότητα, που το Αγρίνιο θα έπρεπε να θεωρεί τιμή που επέλεξε την πόλη αυτή για να κλείσει την καριέρα του. Να επενδύσει πάνω σ’ αυτόν τον πρωταθλητή Ευρώπης, κυρίως με δουλειά στις μικρές ηλικίες. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο Αγγελος θα αντιμετωπιζόταν με απέραντο σεβασμό. Εδώ όμως είναι Ελλάδα?
ΣTΡΑΤΟΣ ΣΕΦΤΕΛΗΣ
seftelis@pegasus.gr
ΕΘΝΟΣΠΟΡ 21/2/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.