Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Έρχεται η γέφυρα Τσακ Νόρις!


Μία πεζογέφυρα, η οποία θα συνδέει τη Σλοβακία με την Αυστρία και πρόκειται να κατασκευαστεί το προσεχές διάστημα, ενδέχεται να φέρει το όνομα του περιβόητου Αμερικανού πρωταγωνιστή ταινιών δράσης Τσακ Νόρις, όπως προκύπτει από σχετική έρευνα που διεξήγαγε μέσω διαδικτύου το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μπρατισλάβας.
 
Η υποψηφιότητα του ονόματος του Τσακ Νόρις έως σήμερα έχει συγκεντρώσει 3.545 ψήφους στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο Facebook το Συμβούλιο, ενώ η πρόταση για την ονομασία της σε Γέφυρα Μαρίας-Θηρεσίας - της Αυτοκράτειρας της Αυστρίας στον 18ο αιώνα - έχει λάβει μόλις 266.
 
Η τελική απόφαση για την ονομασία θα ληφθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μπρατισλάβας, όμως ο κυβερνήτης της περιοχής Πάβολ Φρέσο δήλωσε πως επιθυμεί τη συγκατάθεση της κοινής γνώμης όσον αφορά στην ονομασία της πεζογέφυρας, η οποία θα εγκαινιασθεί το προσεχές καλοκαίρι.
 

ΠΗΓΗ: newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.