Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Καταγγέλλουν επαγγελματία για αποπλάνηση 15χρονης

Ένας 65χρονος επαγγελματίας από περιοχή του Αγρινίου, έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία για την αποπλάνηση μιας 15χρονης. Η Αστυνομία, εξετάζει την καταγγελία
Συγκεκριμένα, πριν από μερικές μέρες τόσο το ανήλικο κορίτσι, όσο και οι γονείς της παρουσιάστηκαν στην Αστυνομία, για να καταγγείλουν το γεγονός της αποπλάνησης της 15χρονης, από 65χρονο, γνωστό επαγγελματία, σε περιοχή του δήμου Αγρινίου.
Η Αστυνομία, εξετάζει με ιδιαίτερη λεπτότητα την συγκεκριμένη υπόθεση, που ήδη έχει διαρρεύσει και έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις.
Ήδη συγκεντρώνονται καταθέσεις για την υπόθεση, ενώ αναμένεται και το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα γίνει στην ανήλικη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.