Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Έκρυψε το χασίς στα… άπλυτα

Συνελήφθη 41χρονος Αλβανός στο Μεσολόγγι για κατοχή ναρκωτικών και όπλων και κατασχέθηκαν 823 γραμμάρια κάνναβης. Συνελήφθη και η φίλη του δράστη, που επιχείρησε να αποκρύψει τα ναρκωτικά από τους Αστυνομικούς
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν χθες (12-6-2012) το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Μεσολογγίου, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας (άνδρας και γυναίκα), ηλικίας 41 και 37 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίσταση αδικήματα, της κατοχής ναρκωτικών και όπλων, της υπόθαλψης εγκληματία και της παράνομης εισόδου στην Χώρα.

Ειδικότερα οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, ενηργησαν έλεγχο σε όχημα που οδηγούσε ο 41χρονος όπου βρήκαν και κατέσχεσαν μία νάιλον συσκευασία κάνναβης, συνολικού βάρους 15 γραμμαρίων.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών στην οικία του 41χρονου, η 37χρονη, η οποία συζεί μαζί του, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους έξω από το σπίτι, έκρυψε ποσότητα 796 γραμμάριων κάνναβης σε καλάθι ρούχων της τουαλέτας.

Στην έρευνα που ακολούθησε στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μια νάιλον συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους 796 γραμμάριων τα οποία είχε αποκρύψει η 37χρονη.

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

Μία ακόμα νάιλον συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους 12 γραμμαρίων,
Ένα πιστόλι τύπου ‘’REPLICA’’
Ένα στιλέτο συνολικού μήκους 33 εκατοστών.
Τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
Πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.