Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Συλλήψεις Αλβανών για κλοπή

Τέσσερεις συνολικά Αλβανοί επιχείρησαν χθες να κλέψουν προϊόντα από Super Market στον Άγιο Κωνσταντίνο. Οι δυο από αυτούς συνελήφθησαν

Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στον Άγιο Κωνσταντίνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δύο αλλοδαποί (ένας άνδρας και μία γυναίκα), υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 36 και 61 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων και δύο ακόμα συνεργών τους που αναζητούνται, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα οι τέσσερις δράστες, ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν σε σουπερ μάρκετ, στο Αγρίνιο όπου επιχείρησαν να αφαιρέσουν προϊόντα αξίας μεγαλύτερης των 200 ευρώ.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου που μετέβησαν άμεσα στη περιοχή εντόπισαν τους δυο από τους τέσσερις αλλοδαπούς και τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.