Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΠΡΩΗΝ ΜΑΦΙΟΖΟΣ: “Ντύνει” τις πελάτισσές του μόνο… με τατουάζ [φωτο]

Σας παρουσιάζουμε το έργο του Ιάπωνα μαφιόζου που έγινε καλλιτέχνης και προσπαθεί να απενοχοποιήσει την τέχνη του τατουάζ στην Ιαπωνία, καλύπτοντας τα σώματα των πελατών του απ’ άκρη σ’ άκρη με τατουάζ.
Ο λόγος για τον Horiyoshi τον 3ο, ο οποίος λανσάρει στους υψηλούς κύκλους της Ιαπωνίας ένα είδος…

ολόσωμων τατουάζ, που είναι σήμα κατατεθέν του υποκόσμου της χώρας.
Ο καλλιτέχνης ήταν μέλος της περιβόητης Yazuka, δηλαδή της ιαπωνικής μαφίας, με σήμα κατατεθέν τα καλυμμένα με τατουάζ σώματά των μελών της.
Ωστόσο, ο Horiyoshi ο 3ος, ξέμπλεξε από τον υπόκοσμο και έβαλε σκοπό της ζωής του να αποσυνδέσει το συγκεκριμένο είδος τέχνης με το οργανωμένο έγκλημα.
Για τον καλλιτέχνη, το ανθρώπινο σώμα που στιγματίζει με τις βελόνες του, είναι ένας καμβάς όπουν αποτυπώνονται οι μύθοι και οι θρύλοι της Ιαπωνίας.
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail και τραβήχτηκαν κατά τη έκθεση του Horiyoshi τον περασμένο μήνα στο Τόκυο:



Πηγή:radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.