Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Σε αναζήτηση ένοπλων ληστών στο Νιοχώρι

Μια σοβαρότατη καταγγελία έγινε τα μεσάνυχτα στην Αστυνομία. Κάτοικος του Νεοχωρίου, κατήγγειλε ένοπλη ληστεία σε βάρος του. Αναζητήσεις από την Αστυνομία, για δυο ενόπλους με μηχανή μεγάλου κυβισμού
Σύμφωνα με την καταγγελία, κάτοικος του Νεοχωρίου της Δ.Ε. Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου, εισερχόμενος στο σπίτι του τα μεσάνυχτα, αντίκρισε δυο κουκουλοφόρους, που με παρατεταμένα όπλα, δυο πιστόλια συγκεκριμένα, του έκλεψαν 180 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.
Σύμφωνα πάντα με το θύμα, οι δυο δράστες έφυγαν με μηχανή εντούρο. Αμέσως μόλις έγινε η καταγγελία, ξεκίνησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα. Οι έρευνες, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, εκτείνονται και στην περιοχή ευθύνης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, ενώ εξετάζεται και η ακρίβεια των καταγγελόμενων, που έχουν προκαλέσει αρκετές απορίες στους αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.