Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Του έκλεψαν την πόρτα από το αυτοκίνητο!

Έγινε και αυτό στο Αγρίνιο. Εμβρόντητος κάτοικος της Νέας Αβόρανης το πρωί διαπίστωσε πως από το αυτοκίνητο του, έλειπε η μια πόρτα!
Ο κάτοικος της Ν. Αβόρανης του δήμου Αγρινίου, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, διαπίστωσε την κλοπή της πόρτας του αγροτικού του αυτοκινήτου το πρωί και ειδοποίησε την Αστυνομία, που διεξάγει και τις σχετικές έρευνες
Φαίνεται πως ο δράστης,  χρειάζονταν την πόρτα του αγροτικού αυτοκίνητου για να αντικαταστήσει πιθανώς τρακαρισμένη πόρτα από άλλο, ίδιου μοντέλου  αυτοκίνητο.
Έτσι το βράδυ βρήκε την ευκαιρία και με τα κατάλληλα εργαλεία, αφαίρεσε την πόρτα του συγκεκριμένου αγροτικού. Ο παθών αλλά και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο,  μάλλον θα διερωτώνται  τι άλλο θα δουν τα μάτια μας…
πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.