Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

26ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΟΙΝΙΑΔΩΝ

Στο Αρχαίο Θέατρο Οινιαδών θα πραγματοποιηθούν από τις 13 Ιουλίου 2012 μέχρι και τις 18 Αυγούστου 2012 τρεις (3) παραστάσεις αρχαίας τραγωδίας, δύο(2) παραστάσεις αρχαίας κωμωδίας και μία (1) μουσική παράσταση. Και οι έξη παραστάσεις είναι ποιοτικά επιλεγμένες και θα ικανοποιήσουν το θεατρόφιλο κοινό.

Να επισημάνουμε την παράσταση, που θα δώσει το θεατρικό τμήμα του Πανεπιστημίου του Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής παρουσιάζοντας ..... την τραγωδία του Ευριπίδη «Ορέστης». Η ομάδα των φοιτητών με τους καθηγητές τους θα μείνουν στην Κατοχή για ένα περίπου μήνα, θα γνωρίσουν την ευρύτερη περιοχή μας και θα παρακολουθήσουν μαθήματα ελληνικής γλώσσας και ιστορίας.

Την οργάνωση του Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιαδών ανέλαβε το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
1. 13 Ιουλίου 2012 : Μουσική παράσταση «Μποέμ» του Πουτσίνι από την Εθνική Λυρική Σκηνή σε συνεργασία με το Σωματείο Διάζωμα και το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

2. 21 Ιουλίου 2012 : Σοφοκλή, «Οιδίπους Τύραννος» με τους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Αιμίλιο Χειλάκη.

3. 28 Ιουλίου 2012 : Ευριπίδη, «Ορέστης» με τη θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου του Κάνσας των Η. Π. Α.

4. 4 Αυγούστου 2012 : Αριστοφάνη, «Ιππής» με τους Πέτρο Φιλιππίδη, Γιάννη Ζουγανέλη.

5. 12 Αυγούστου 2012 : Αριστοφάνη, «Εκκλησιάζουσες» με τους Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Κώστα Κόκλα, Γιώργο Πυρπασόπουλο, Παντελή Δεντάκη.

6. 18 Αυγούστου 2012 : Ευριπίδη, «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» με την Καρυοφυλιά Καραμπέτη , τον Στέλιο Μάινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.