Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Δωρεάν σεμινάρια για βιολογικές καλλιέργειες στο Νεοχώρι και στην Κατοχή

Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και το Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο συνδιοργανώνουν σύντομα σεμινάρια κατάρτισης με τα ακόλουθα θέματα:
1.-Γενικές αρχές βιολογικής γεωργίας
2.-Βιολογική καλλιέργεια ελιάς
3.-Βιολογική καλλιέργεια αμπελιού
Το κάθε σεμινάριο έχει διάρκεια 4-5 ωρών και θα προσφέρεται απογευματινές ώρες στις ημέρες που φαίνονται παρακάτω. Στον κάθε συμμετέχοντα θα δοθεί ένα μικρό βιβλίο για κάθε αντικείμενο που θα παρακολουθήσει.  Σημειώνουμε ότι τα ανωτέρω σεμινάρια προσφέρονται δωρεάν. Στο τέλος οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης......

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
-Σάββατο, 30/06, 17:00-21:00. Βιολογική γεωργία, Δημοτικό Κατάστημα Κατοχής . 
-Σάββατο, 07 /07, 17:00-21:00. Βιολογική καλλιέργεια ελιάς , Δημοτικό Κατάστημα Νεοχωρίου. 
-Σάββατο, 14/07,17:00-21:00- Βιολογική καλλιέργεια αμπελιού - Δημοτικό Κατάστημα Κατοχής.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Νικολογιάννης Φώτιος
ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ
Σκοπός των σεμιναρίων είναι να παρουσιαστούν οι βασικές αρχές Βιολογικής Γεωργίας με βάση την ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία, να αναλυθούν πρακτικές βιολογικής καλλιέργειας της ελιάς και του αμπελιού.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ
Τα σεμινάρια απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε αγρότες αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν σε θέματα βιολογικών καλλιεργειών και αγροτουρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:
ΕΛΛΗΝΟΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ
Ρεθύμνου 2, 10682 Αθήνα
Τηλ: 210-8217710, Φαξ: 210-8215025
(κα. Δημητρακοπούλου)
Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου
Αυτοτελές Τμήμα Οικονομικής Ανάπτυξης
Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής
Νεοχώρι
Τηλ: 2632360013 (κα. Φραγκαναστάση)
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής έως την 27.06.2012 και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο sag@bhc.gr ή να επικοινωνήσουν κατ’ ευθείαν με το Γραφείο Αγροτικής Παραγωγής στο Νεοχώρι (υπεύθυνη: κα Φραγκαναστάση).
Τα σεμινάρια γίνονται στο πλαίσιο του προγράμματος «Διάδοση και Αξιοποίηση των αποτελεσμάτων προηγούμενων Αγροτικών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων» (Re-Agro), που επιδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Project number: 511511-LLP-1-2010-1-BG-KA4-KA4MP). Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.re-agro.eu


πηγή:ξηερόμεροnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.