Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Ευρεία Αστυνομική Επιχείρηση στην Δυτική Ελλάδα

Συνελήφθησαν είκοσι επτά (27) άτομα, ενώ προσήχθησαν ενενήντα (90). Έλεγχοι σε 1797 άτομα και 1403 οχήματα. Έγιναν συνολικά 90 προσαγωγές
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε πριν τρεις μέρες (1/2-06-2012), το βράδυ, άλλη μία ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, που οργανώθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί και από τις τέσσερις υφιστάμενες Αστυνομικές Διευθύνσεις (Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας).
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, ελέχθησαν συνολικά χίλια επτακόσια ενενήντα επτά άτομα (1797) και χίλια τετρακόσια τρία (1403) οχήματα. Επίσης προσήχθησαν ενενήντα (90) άτομα, ενώ συνελήφθησαν είκοσι επτά (27).
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν τετρακόσιες είκοσι πέντε (425) παραβάσεις από τις οποίες οι τριακόσιες σαράντα οκτώ (348) αφορούσαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμοδίους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.
Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν καθότι είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και την καταστολή της εγκληματικότητας.
πηγή:Agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.