Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Δυτική Ελλάδα: Μαζικές οι συλλήψεις απο την αστυνομία χθες το βράδυ για διάφορα αδικήματα

Δυτική Ελλάδα: Μαζικές οι συλλήψεις απο την αστυνομία χθες το βράδυ για διάφορα αδικήματα Συνελήφθησαν 44 άτομα, ενώ προσήχθησαν 107

Συνελήφθησαν 44 άτομα, ενώ προσήχθησαν 107

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες  (29/30-06-2012), το βράδυ, άλλη μία ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, που οργανώθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί και από τις τέσσερις υφιστάμενες Αστυνομικές Διευθύνσεις (Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας).
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, ελέχθησαν συνολικά χίλια οκτακόσια ενενήντα έξι άτομα (1896) και χίλια διακόσια σαράντα τρία (1243) οχήματα. Επίσης προσήχθησαν εκατόν επτά (107) άτομα, ενώ συνελήφθησαν σαράντα τέσσερις (44).
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν τριακόσιες δεκατέσσερις (314) παραβάσεις από τις οποίες οι διακόσιες ογδόντα έξι (286) αφορούσαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμοδίους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.
Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν καθότι είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και την καταστολή της εγκληματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.