Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Το μυστηριώδες πλάσμα της Κίνας

 Το μυστηριώδες πλάσμα της Κίνας
 
Με λοφίο που θυμίζει μοϊκάνα και με δέρμα μεταξύ γουρουνιού και λεοπάρδαλης, αυτό το μυστηριώδες ζώο τρομοκράτησε τους κατοίκους της κινεζικής πόλης Xinxiang. Η Xinxiang βρίσκεται κοντά σε αρκετά επιστημονικά ερευνητικά κέντρα και οι ντόπιοι θεώρησαν ότι το περίεργο ζώο δραπέτευσε από κάποιο εργαστήριο.
«Όλοι οι κάτοικοι είχαμε πειστεί ότι επρόκειτο για λανθασμένο γενετικό πείραμα και ότι το ζώο είχε δραπετεύσει από το εργαστήριο», δήλωσε ένας μάρτυρας.
Σύμφωνα όμως με τη τοπική αστυνομία, τίποτα δεν ισχύει από όλα αυτά, καθώς πρόκειται για σκύλο και μάλιστα μιας ιδιαίτερα σπάνιας και ακριβής ράτσας. Διαθέτει τρίχωμα μονάχα στο κεφάλι και την ουρά του και είναι γεμάτο βούλες.
 Το μυστηριώδες πλάσμα της Κίνας

 Το μυστηριώδες πλάσμα της Κίναςπηγή:troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.