Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Σύλληψη για ναρκωτικά και κλοπές στο Μεσολόγγι

Συνελήφθη στο Μεσολόγγι, 35χρονος  για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και διάθεση ναρκωτικών ουσιών
Ο δράστης διέρρηξε πέντε κατασχεμένα οχήματα που φυλάσσονταν στο Τελωνείο Μεσολογγίου. Επίσης ο 35χρονος πώλησε ναρκωτικά χάπια σε συνομήλικο του ημεδαπό.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες (16-6-2012) νωρίς το πρωί, στο Μεσολόγγι, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 35 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία  για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών  και διάθεση ναρκωτικών ουσιών.
Η σύλληψη του δράστη είναι απότοκος ερευνών, του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, για την εξιχνίαση περιπτώσεων φθορών και διαρρήξεων σε αυτοκίνητα που είχαν κατασχεθεί και φυλάσσονταν στο Τελωνείο Μεσολογγίου.
Ειδικότερα την 13-6-2012 το βράδυ, ο 35χρονος με σκοπό την κλοπή,  προκάλεσε φθορές σε πέντε κατασχεμένα οχήματα που φυλάσσονταν στο Τελωνείο Μεσολογγίου αφαιρώντας τα ράδιο-cd στα τρία από αυτά.
Για την διερεύνηση του περιστατικού και την ανακάλυψη του δράστη, ενεργήθηκαν επισταμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του και την σύλληψη του.
Σε σωματική έρευνα που ενεργήθηκε στον 35χρονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:
Tο χρηματικό ποσό των 127,50 ευρώ.
Τρία φαρμακευτικά δισκία hipnosedon.
Δυο κινητά τηλέφωνα με μια κάρτα sim.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 35χρονος, λίγο πριν την σύλληψη του, είχε πωλήσει επίσης σε 35χρονο ημεδαπό, μια καρτέλα με χάπια hipnosedon έναντι του χρηματικού ποσού των 30 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Μεσολογγίου.
πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.