Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΕΚΩΨΕ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ????


Κόπηκαν τα δέντρα, κομματιάστηκαν οι αναμνήσεις μας!!!
Όλοι μας έχουμε επισκεφθεί το εξωκκλήσι της Παναγίας της Φανερωμένης. Όλοι μας έχουμε ανάψει ένα κεράκι στο μοναστηράκι που βρίσκεται κοντά στην περιοχή του Κάτω Κάμπου. Εκεί ζήσαμε ευχάριστες στιγμές την δεύτερη μέρα του Πάσχα, όπου με την παρέα μας μιλούσαμε στον πολύ όμορφο προαύλιο χώρο και κάτω από τα «δροσερό» ίσκιο των δέντρων.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝΤΡΑ??? Έτσι πληροφορήθηκα πρόσφατα και κόντεψα να τρελαθώ. Θυμός και οργή τα συναισθήματα που κυρίεψαν τον καθένα μας στο άκουσμα της είδησης. Συγκεκριμένα, ομάδα συγχωριανών μας, πήγε και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον καλόγερο που τελευταία μένει εκεί. Ωστόσο, πληροφορίες μας, λένε ότι άλλος είναι ο «εγκέφαλος» της απαράδεκτης πράξης χωρίς να υπάρχουν όμως αποδεικτικά στοιχεία.
Μέχρι στιγμής, το φορτίο της απερισκεψίας αυτής την έχει φορτωθεί ο καλόγερος που αν μη τι άλλο έχει αξιοποιήσει αρκετά το συγκεκριμένο μέρος. Φαντάζει αδύνατο να έκανε κάτι τέτοιο, χωρίς όμως να δικαιολογείται κανείς για μια τέτοια απάνθρωπη πράξη.
Σημασία έχει ότι πλέον τα δεντράκια που χρόνια μας σκέπαζαν από τον ήλιο απουσιάζουν λόγω ενός «ανεγκέφαλου» και τώρα το μέρος είναι «γυμνό» και μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.
ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ… ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΑ! ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ…


ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.