Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Πρόλαβαν νέα φωτιά στο βελανιδοδάσος

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 4:00 το απόγευμα σε δασική περιοχή , κοντά στην Γουριώτισσα. Η έγκυρη επέμβαση της πυροσβεστικής απέτρεψε την επέκτασή της στο πολύτιμο δάσος του Ξηρομέρου
Η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία στην άκρη επαρχιακού δρόμου που συνδέει την Γουριώτισσα με τον Πρόδρομο,  καίγοντας ασφάκες, πουρνάρια και βελανιδιές.
Επιτόπου έσπευσαν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με είκοσι άνδρες , ενώ ρίψεις νερού έγιναν από δυο αεροσκάφη Πετζετέλ του εδρεύουν στο Αγρίνιο.
Αυτή την ώρα η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, ενώ στο σημείο παραμένουν δυο πυροσβεστικά οχήματα, για την αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων. Κάηκαν συνολικά πέντε στρέμματα δασικής έκτασης.
πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.