Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Το Facebook App Center είναι γεγονός

image169 Το Facebook App Center είναι γεγονός
 
Μετά από αρκετή αναμονή ξεκίνησε επιτέλους τη λειτουργία του το ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών του Facebook. Μάλιστα διαθέτει αρκετές εκατοντάδες εφαρμογών και παιχνιδιών τόσο για την ίδια την πλατφόρμα όσο και για iOS και Android.
To πολυαναμενόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών του Facebook βρίσκεται από σήμερα σε λειτουργία με εκατοντάδες εφαρμογές και παιχνίδια για το κοινωνικό δίκτυο όπως επίσης και για συσκευές iOS και Android.
Επισκεπτόμενοι τη νέα υπηρεσία θα δείτε τις προτεινόμενες εφαρμογές όπως βέβαια και εκείνες που έχουν χρησιμοποιήσει πρόσφατα οι φίλοι σας.
Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε είτε μόνο web εφαρμογές είτε μόνο για συσκευές mobile ή φυσικά και τις δύο.
Σε περίπτωση πάντως που επιλέξετε κάτι για το smartphone σας θα πρέπει να πατήσετε ‘Send to Mobile’ ώστε στη συνέχεια να το αγοράσετε από το App Store ή το Google Play) για να την κατεβάσετε.
Όπως είναι φυσικό, στο Facebook App Center έχει κανείς πρόσβαση και από το τηλέφωνο του.
Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.